Hirdetés

Cate Blanchett szendvicseket és tündefüleket kapott A Gyűrűk Urában való szereplésért

|

Nem az 55 éves színésznő az egyetlen, akit rendesen alulfizettek a trilógiáért.

Hirdetés

Cate Blanchett, a kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas ausztrál színésznő nemrégiben arról vallott, hogy a világszerte összesen több mint 2,9 milliárd dollárt konyhára hozó A Gyűrűk Ura-trilógiáért senki sem volt rendesen megfizetve. Blanchett a minap a Watch What Happens Live! beszélgetős műsor vendége volt, ahol Andy Cohennek mesélt a szerepéről, illetve a nem létező gázsijáról.

Cohen egészen pontosan arra volt kíváncsi, hogy mi volt a színésznő karrierjének legnagyobb fizetése. A műsorvezető - érthető módon - A Gyűrűk Urára gondolt, azonban Blanchett meghökkentő nyilatkozatot tett.

Hirdetés

"Most szórakozol velem? Senkit nem fizettek meg azért a filmért. Lényegében ingyen szendvicseket kaptam, és megtarthattam a tündefüleimet, nagyjából ennyi."

- fogalmazott a színésznő.

Hozzátette, hogy nem is a pénz miatt csinálta, csupán csak együtt akart dolgozni Peter Jacksonnal. A színésznő egyébként azt is elmondta, hogy a nőknek amúgy is kevesebbet fizetnek, mint ahogyan azt sokan gondolnák.

Blanchett nem az első, aki hasonlóan nyilatkozott A Gyűrűk Urában nyújtott alakításával kapcsolatban. A brit színész, Orlando Bloom, 2009-ben elárulta, hogy rendesen alulfizették a három filmért: összesen "csak" 175 ezer dollárt (jelenlegi árfolyamon nagyjából 63,5 millió forintot) kapott a szerepért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)