Hirdetés

Brutálisan véres előzetest kapott a DC-féle Creature Commandos

|

Nem finomkodik majd a Creature Commandos animációs sorozat.

Hirdetés

A Creature Commandos című új animációs sorozat lesz az első projekt az új DC Univerzumban, amit Gunn és Peter Safran hoztak létre. A széria premierje 2024. december 5-én várható a Max streamingszolgáltatón, és heti rendszerességgel kerülnek majd ki az epizódok egészen 2025. január 16-ig.

A történet középpontjában egy titkos küldetéseket végrehajtó, szörnyekből álló csapat áll, akiket akkor hívnak segítségül, amikor a helyzet túl veszélyes az emberek számára. Ez a csapat az utolsó és egyben legrosszabb lehetőség arra az esetre, ha minden más kudarcot vallott. Gunn sajátos, humorral és sötét tónusokkal átszőtt stílusa várhatóan erősen áthatja majd a sorozatot. A csapatot Amanda Waller, a jól ismert DC karakter hozza össze, akit ismét Viola Davis alakít - ő már korábban is játszotta Waller szerepét a Suicide Squad filmekben, illetve a Peacemaker sorozatban.

Hirdetés

A színészgárda többek között Steve Agee-t, Maria Bakalovát, Anya Chalotrát, Zoe Chaót, Frank Grillót, Sean Gunnt, David Harbourt és Alan Tudykot foglalja magában. Harbour különösen izgalmas választás Frankenstein szerepére, míg Alan Tudyk Dr. Phosphorust fogja megszólaltatni. A sorozat a Peacemaker első évada után veszi fel a fonalat,  az új csapat a DC világában egyfajta "szörnyes öngyilkos osztag" lesz. A gonosztevőkből és különös lényekből álló brigád Waller irányítása alatt hajt végre szinte lehetetlen küldetéseket.

Ez a sorozat egyúttal az első kaland az újraindított DC Univerzumban, amit Gunn és Safran irányít. A Creature Commandos bemutatása után a tervek szerint jön majd a Peacemaker második évada, illetve a Gunn-féle új Superman film is, amelyben David Corenswet alakítja majd a főszerepet. Emellett olyan projektek is készülőben vannak, mint a Supergirl: Woman of Tomorrow, amely Millie Alcock főszereplésével érkezik, továbbá a The Authority, a The Brave and the Bold és a Swamp Thing is szerepel az új univerzum tervei között.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)