Hirdetés

Brutális évadzárót ígér a Sárkányok háza új előzetese

|

Hatalmas összecsapásra készít fel bennünket a Sárkányok háza friss kedvcsinálója.

Hirdetés

A mai napon élesedet a Max streaming platformon a Sárkányok háza második évadának hetedig, vagyis gyakorlatilag utolsó előtti része. Viszonylag egyszerű matematikai egyenletet jelent tehát az, hogy kiszámoljuk, jövő héten hétfőn bizony véget fog érni a második szezon.

Az az évad, ami elég lassan indult, a korábbinál több időt szentelt a fiatalabb generációra, Alicent Hightower és Rhaenyra Targaryen gyermekeire, de azért az etap második felére alaposan belecsaptak a közmondásos lecsóba.

Hirdetés

És bizony igaz lesz ez a jelek szerint az évadzáróra is, amelyben régi és új sárkánylovasok készülnek a nagy összecsapásra. Azt, hogy mindezt ki ússza meg közülük ép bőrrel, egy hét múlva fogjuk meg tudni - már persze, ha valaki nem ismeri George R. R. Martin eredeti könyvét, a 2018-as Tűz és vér című regényt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)