Hirdetés

BREAKING: elkaszálták a Star Wars: Az akolitust, a Disney nem akar további évadokat

|

Dicstelen véget ért a Köztársaság fénykorába helyezett élőszereplős Disney+-széria.

Hirdetés

Tény, hogy a számok kezdetben a Star Wars: Az akolitus mellett szóltak, de a lendületes kezdést a Nielsen adatai szerint gyors visszaesés követte, három héttel a premier után már ki is csúszott a Top10-ből a Disney+ streamingplatformra gyártott sorozat. A fináléra visszakapaszkodott ugyan, de a záróepizódban nem volt sok köszönet, ahogy igazából a teljes évadban sem. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy semmit sem veszítettünk volna, ha Leslye Headland showrunner és alkotótársai más célokra fordítják kreativitásukat.

Igaz ugyan, hogy Az akolitus megvillantott pár cameót a vége felé, amelyekből tehetséges írók és jó forgatókönyv mellett ki lehetett volna hozni valami értelmeset, ám erre már nem kap lehetőséget a stáb, ugyanis a Disney alá tartozó Lucasfilm váratlanul kirántotta alóluk a szőnyeget.

Hirdetés

Bármilyen jövőt is tervezett Headland a sorozat számára, abból semmi sem lesz, mivel az első évad egyben az utolsó is, elvarratlanul hagyják Mae, Osha és a többiek történetszálát. Nem elképzelhetetlen, hogy évek vagy évtizedek múltán előveszik őket, ha a Disney úgy ítéli meg, hogy kedvező fordulatot vett a megítélésük, de túl nagy téteket nem tennénk erre.

A messzi-messzi galaxis rajongói Az akolitus elkaszálását követően sem maradnak Star Wars témájú tartalmak nélkül, még idén befut a Star Wars: Skelenton Crew, azaz a Star Wars: Kóbor alakulat Jude Law erőhasználó karakterével a főszerepben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)