Hirdetés

Borzalmasnak tűnik az új Hellboy film, de épp emiatt lehet szórakoztató

|

Ron Perlman és David Harbour után Jack Kesy is eljátssza az ikonikus karaktert.

Hirdetés

Miközben a rajongók még mindig, a 2008-as Hellboy II óta a harmadik részért könyörögnek Ron Perlmannel, az illetékeseket ez nem nagyon hatja meg, és miután a David Harbour főszereplésével elkészült 2019-es reboot kudarcot vallott (50 millió dolláros büdzséből készült és csak 55 millió dollár bevételt termelt, ami nem fedez minden kiadást), egy újabb reboot mellett döntöttek, ezúttal más megközelítéssel. 

A Millennium Media Brian Taylor (Crank) rendezőre bízta a következő projektet, amelynek különlegességét az adja, hogy a forgatókönyvet a karakter megalkotója, a Hellboy képregények szerzője, Mike Mignola jegyzi Christopher Goldennel (Buffy the Vampire Slayer, Buffy the Vampire Slayer: Chaos Bleeds) közösen - ezúttal képregényes megközelítést alkalmaztak. 

Hirdetés

A címszereplőt nem Ron Perlman és nem David Harbour, hanem Jack Kesy (The Strain - A kór, Deadpool 2, 12 katona) kelti életre, a sztori pedig a négyrészes kérpegényszériára, a The Crooked Manre épül. Az '50-es években, az Appalache-hegységben járunk, ahol Hellboy egy újonc BPRD ügynök társaságában felfedez egy kis közösséget, amelyet boszorkányok kísértenek, ezeket pedig egy Crooked Man nevű ördögi teremtmény vezeti, akinek köze van Hellboy múltjához is.

A Hellboy: The Crooked Man egyelőre nem rendelkezik pontos premierdátummal, valamikor idén számíthatunk rá. Nektek hogy tetszik a film első kedvcsinálója?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)