Hirdetés

Bleach folytatás, új My Hero Academia film, és játékbejelentések - minden fontos az Anime Expo 2024-ről

|

A Los Angeles-i esemény rengeteg új trailerrel és 1-1 játékbejelentéssel is meglepett bennünket.

Hirdetés

Ezen a hétvégén zajlott le a 2024-es Anime Expo, amire minden valamire való stúdió kiküldte a saját csapatát. Rengeteg trailert és bejelentést kaptunk, a most közzétett infóknak köszönhetően pedig már tudjuk, hogy milyen sorozatok és játékok várnak majd ránk a következő hónapokban.

A Solo Leveling új rajongói és a Bleach veterán kaszásai is megkapták, amire vágytak, de nem csak ők örülhettek - lássuk is, mit villantottak a stúdiók.

Hirdetés

Solo Leveling 2. évad

Chugong koreai képregényéből elképesztő sorozat született. A Solo Leveling első szezonja hatalmasat ment, így borítékolható volt a folytatás. A Crunchyroll be is mutatta a második szezon előzetesét, bár pontos premierdátumot nem tudott ígérni, csak annyi derült ki, hogy valamikor 2025-ben számíthatunk a vadász visszatérésére.

Blue Lock 2. évad

A sportokra fókuszáló animéknek volt néhány nagyon száraz éve, de a Blue Lock és a Haikyuu!! gondoskodtak a műfaj túléléséről. Előbbi október 5-én tér vissza 14 új epizóddal, és a dátum bejelentéséhez természetesen egy új ízelítőt is kaptunk.

Blue Exorcist Season 4

Az első Blue Exorcist anime 2011-ben futott le, de azóta ahogy halad a manga, úgy kapjuk az egyes sztoriszálak adaptációit. A következő a sorban a Beyond the Snow Saga lesz, amit majd a The Blue Night Saga követ. Ezeket mind az ősszel érkező negyedik szezon fogja összefoglalni.

Sword Art Online Alternative Gun Gale Online

A Sword Art Online világát valószínűleg egyetlen olvasónknak sem kell bemutatnunk, de a spin-off kevésbé ismert. Az Alternative Gun Gale Online címmel megjelent könyvek saját anime adaptációt kaptak 2018-ban, a 12 epizódos projekt pedig idén fog folytatódni az A-1 Pictures megszokott minőségében, és az előző stáb visszatérésével. Pontos premierdátumot nem kaptunk, de a második szezon idén októberben érkezik majd.

Végre tényleg jön a Witch Hat Atelier

Kamome Shirahama díjnyertes mangájának feldolgozása az elmúlt évek talán legjobban várt projektje. A Witch Hat Atelier egy csodálatos fantasy történet, ami egy új trailerrel és egy megjelenési időszakkal bukkant fel az Anime Expón: 2025-ig váratnak vele minket.

A Trigun Stampede... úton van

A Trigun rajongók nagyon reménykedtek egy trailerben vagy egy premierdátumban, de sajnos az Anime Expo mindkét fronton cserben hagyta őket. Annyit tudunk, hogy a Stampede utolsó szakasza valamikor a közeljövőben érkezik majd a Crunchyrollra Trigun Stargaze címen, de hogy 2024 végén vagy 2025 elején fog-e befutni, az még kérdéses. A 2023-as reboot nagy siker volt, így rengetegen várják a folytatást, de ezt még egy darabig várniuk is kell.

Bleach: Thousand-Year Blood War Part 3

"Bankai!" - hangzott el az ikonikus felkiáltás a Bleach új trailerében. A Thousand-Year Blood War a manga utolsó sztoriszála volt, amiről még maga Kubo Tite, az írója is elismerte, hogy elsiette. Az anime feldolgozás már eddig is jelentősen feljavította az alapanyagot, és a minőség a Part 3-ban is csak emelkedni fog. A Quincyk és a halálistenek leszámolása idén októberben folytatódik.

My Hero Academia: You're Next

Augusztus másodikán érkezik a japán mozikba a következő My Hero Academia film, és végre az is kiderült, mikor láthatja a közönség a világ más tájain: a You're Next október 11-én kerül majd a mozikba.

Még több Haikyuu!!

Ami a világ kedvenc röplabdás mangáját illeti, ott konkrét bejelentést nem kaptunk, viszont a Production IG és a Wit Studio paneljén elhangzott egy izgalmas mondat. Az anime alkotóit megkérdezték arról, hogy mi lesz a sorozattal a második film érkezése után. A panel vezetői annyit mondtak, hogy "minden meg lesz animálva". Ez gyakorlatilag egy ígéret, miszerint vár még ránk Haikyuu!! tartalom a jövőben is.

BLEACH Rebirth of Souls

A játékrajongók sem maradtak bejelentések nélkül. A Bandai Namco és a Tamsoft leleplezték közös projektjüket, a Bleach Rebirth of Souls című arena-fightert. A sztori látszólag Ichigo történetének első szakaszait fogja feldolgozni, de magáról a játékmenetről még semmit sem tudunk. Annyi biztos, hogy PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik.

Metaphor: ReFantazio

Kevés maradt már a Metaphorból, amit elárulhatnának a fejlesztők, de azért egy sztori trailert még bedobtak az Anime Expóra. A modern Persona sorozat atyjai egy elképesztő JRPG-t fognak rászabadítani a világra, aminek új univerzumáról tudhatunk meg apróságokat a lenti videón keresztül. A Metaphor: ReFantazio 2024. október 11-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Ti melyiket várjátok a legjobban a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)