Hirdetés

Befutott a Thunderbolts első kedvcsinálója, amiben bemutatkozik az új Marvel-csapat

|

A szedett-vedett bandát Sebastian Stan karaktere, Bucky vezeti.

Hirdetés

Bár a Deadpool & Rozsomák nagyot megy a mozikban, amit hatalmas sikernek könyvelhet el idénre a Marvel Studios, a 2025-ös felhozatal már jóval ingatagabb lábakon áll: az egyik ilyen kockázatos koncepció a Thunderboltsé, egy új Marvel-csapaté, amely lényegében az MCU Öngyilkos Osztagának felel meg, viszont olyan karaktereket vonultat fel, akiket a nézők vagy Disney+-os sorozatokban láthattak csak, vagy megbukott, illetve gyenge filmekben voltak mellékszereplők. 

Jelenlegi ismereteink szerint olyan volt bűnözők és antihősök alkotják a bandát, mint Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah John-Kamen), Yelena Belova (Florence Pugh), Taskmaster (Olga Kurylenko), John Walker (Wyatt Russell) és Bucky Barnes (Sebastian Stan), valamint a képregényrajongók által jól ismert Sentry, akit Lewis Pullman formál meg. 

Hirdetés

A csapatot az a Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) rántja össze, aki a Sólyom és a Tél Katonája sorozatban mutatkozott be (valamint cameózott a Fekete Özvegyben és a Fekete Párduc 2-ben is), és lényegében a Marvel Amanda Wallereként funkcionál, vagyis a társadalom által kivetett karaktereknek - akik egyenként is fenyegetést jelenethetnek - célt ad, hogy valami még nagyobb veszély ellen kamatoztassák tudásukat, képességeiket.

Most megérkezett a Jake Schreier (A robot és Frank, Papírvárosok) rendezésében készült Thunderbolts* első ízelítője, ami majd' három és fél percesre sikerült, szóval a Marvel biztosra ment: 

Ha titeket is érdekel, hogy mire utal a film hivatalos címében a *, akkor nem vagytok egyedül vele, ugyanis egyelőre nem árulta el a Marvel, de Kevin Feige azt ígérte, hogy a filmből ki fog derülni. A jelenlegi tervek szerint tehát 2025. május 1-jéig kell várnunk rá, hogy ez a rejtély megoldódjon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)