Hirdetés

Befutott a Cobra Kai utolsó évadának új, magyar feliratos előzetese

|

Már nincs sok hátra a nagy finálé első felvonásának érkezéséig.

Hirdetés

Közeleg a Netflix nagy sikerű sorozatának, a Karate kölyök-filmek folytatásaként szolgáló Cobrai Kainak a hatodik, egyben utolsó évada, ami a rajongók legnagyobb örömére a szokásos 10 helyett 15 epizódból áll majd. Némileg árnyalja a képet, hogy a pirosak nem egyben, hanem három részben engedik ki az epizódokat, kezdve az elsővel július 18-án. A második adag ezt követően november 28-án, míg a harmadik valamikor 2025-ben érkezik majd.

A nagy finálé a karate világbajnokságot, ismertebb nevén a Sekai Taikait, illetve az arra készülő tanítványokat helyezi majd a középpontba, szóval látványos bunyókból garantáltan nem lesz hiány. Erről árulkodik a Cobrai Kai 6. évadának friss előzetese is, ami a bő két hét múlva érkező első öt részből mutat jeleneteket.

Hirdetés

Természetesen a sorozat befejezése még nem jelenti a franchise végét. Az alkotók sem akarnak még elbúcsúzni az univerzumtól, így nem zárták ki a potenciális spin-offok lehetőségét. Ha ezek nem is valósulnak meg, egy új A karate kölyök film már biztos, hogy lesz, melyben nemcsak a 2010-es remake-ből átugró Jackie Chan, hanem a franchise legismertebb karakterét alakító Ralph Macchio is szerepelni fog.

A Cobra Kai hatodik és egyben utolsó évadának friss előzetesét itt nézhetitek meg magyar felirattal:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)