Hirdetés

Batman következő ellenfele egy vérfarkas lesz

|

A Batman: Full Moon egy R-kategóriás történet lesz a "fájdalomról és megváltásról".

Hirdetés

A képregényrajongóknak valószínűleg ismerősen cseng Rodney Barnes neve, hiszen egy Eisner-jelölt alkotóról van szó, aki olyan műveket tett le az asztalra, mint a Killadelphia. Hozzá hasonlóan Stevan Subic rajzoló sem ma kezdte az ipart, hiszen többek között a The Riddler: Year One kapcsán találkozhattatok a munkájával. Barnes és Subic most a DC imprintje, a Black Label keretében egyesítik erejüket egy négykötetes minisorozat érdekében, ami a 17 éven felülieket célozza meg. 

A közvetlenül Halloween előtt megjelenő Batman: Full Moon a DC ígérete szerint a fájdalom és megváltás hátborzongató története lesz, amelyben a Denevérember nem akármilyen ellenféllel csap össze: egy félelmetes vérfarkastól kell megszabadítania Gotham utcáit. 

Hirdetés

A Full Moon egyik különlegessége az lesz, hogy minden egyes szám tartalmazni fog egy sötétben világító borítót, míg a másik maga a koncepció. A DC szinopszisa alapján egy ősi és természetfeletti erő leselkedik Gotham lakóira: egy vérfarkas, amely olyan erős, hogy képes szembeszállni Batman erejével, briliáns elméjével és gazdag eszköztárával is. Vajon a sötét lovag képességei elegendőek lesznek ahhoz, hogy végleg elpusztítsa a lényt? Még az olyan hatalmas erőknek parancsoló mágikus szövetségesek, mint Zatanna is figyelmeztetik Batmant, hogy akár bele is bukhat a harcba. 

Az alábbi galériában megnézhetitek az első rész címlapját, Mike Perkins és Francesco Francavilla variánsait, illetve a képregény egyes oldalait is, amik Subic csodálatos rajzait mutatják be:

Persze nem ez az első alkalom, hogy Batmannek egy vérfarkassal kell megküzdenie. 1939-ben ugyanis a Mad Monkkal csapott össze, egy olyan antagonistával, aki farkassá tudott változni, majd az 1974-ben megjelent Batman #255-ben a beszédes nevű Anthony Lupusszal is összeakaszkodott. A Detective Comics 1068. száma aztán felfedte, hogy Bruce Wayne felkészült egy újabb menetre: denevérpáncélját nanoezüsttel vértezte fel, hogy így védekezhessen a likantrópok ellen. 

A Batman: Full Moon #1 október 9-én fog megjelenni az amerikai boltokban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)