Hirdetés

Balesetben felborult a Magna Cum Laude turnébusza

|

A jármű épp a következő fellépésére szállította a zenekart.

Hirdetés

Súlyos balesetbe keveredett pénteken a Magna Cum Laude, a zenekart szállító turnébusz ugyanis felborult, miután egy előtte haladó gépjármű defektet kapott, majd ennek következtében megpördült az úton. A helyszínre mentőhelikoptert kellett hívni, hogy mielőbb kórházba szállíthassák az egyik sérültet.

A rajongók megnyugtatásául azt is közölte a zenekar a Facebookon, hogy néhány karcolást leszámítva épségben megúszták a borulást sofőrjüknek és az isteni gondviselésnek hála. A baleset kórházba került sérültjének mielőbbi felépülést kívántak, továbbá megköszönték a mentősök, a tűzoltók és a rendőrök segítségét.

Hirdetés

Noha a baleset a Magna Cum Laude cserkeszőlői koncertjére menet következett be, és a történtek valószínűleg megrázták a zenekar tagjait, a tervezett fellépést nem fújták le, hanem folytatták útjukat, miután megvizsgálták őket a mentősök.

Az 1999-ben létrejött, jelenleg Mező Mihály (énekes, gitáros), Szabó Tibor (zeneszerző, gitáros), Kara Mihány (szövegíró, basszusgitáros), Lesták Marci (billentyűs), Török Máté (dobos) alkotta együttes most egy kis pihenőt tart, legközelebb július 28-án ad majd koncertet a Győr-Moson-Sopron vármegyei Szany nagyközségben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)