Hirdetés

Bajban lehet Henry Cavill Warhammer 40,000 sorozata

|

Jó ideje nem hallottunk már semmit a Warhammer 40,000 adaptációval kapcsolatban.

Hirdetés

Mostanra már nincs olyan wargaming nerd a világon, aki ne tudná, hogy érkezőben van egy Warhammer 40,000 univerzumára épülő sorozat. A projektet ráadásul Henry Cavill, Hollywood legismertebb kockája vezeti, és aki nagyon lelkes az egész franchise-zal kapcsolatban. Mindez nagyon jól hangzik, a gond csak az, hogy nagy a csend a széria körül.

A Games Workshop pénzügyi jelentéséből kiderültek az Amazon széria részletei, és azok meglehetősen kegyetlenek. A lényeg, hogy az Amazon valóban kapott engedélyt arra, hogy tető alá hozhasson egy Warhammer 40,000 szériát, sőt, ha az jól sikerül, akkor Warhammer Fantasy projektek előtt is megnyílhat az út. A gond az, hogy a játékóriás és a streaming szolgáltató megegyezése egy kritikus ponton fog állni vagy bukni.

Hirdetés

A 2023 decemberében kötött megállapodás értelmében az Amazonnak és a Games Workshopnak meg kell egyezniük a készülő széria kreatív aspektusaiban legkésőbb egy éven belül. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Amazonnak egy olyan tervvel kell előállnia, ami egyezik a Games Workshop elképzeléseivel. Ha ez nem jön össze 2024 decemberéig, akkor kukába kerül minden.

Mivel még nincs tele a sajtó azzal, hogy "minden zöld lámpát kapott, indulhat a forgatás", ezért mi arra tippelnénk, hogy a két cég még nem jutott dűlőre. Ebben az esetben a párosnak 5 szűk hónapja van letisztázni, hogy mit akar, különben Cavill álomszériája csak egy álom fog maradni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)