Hirdetés

Azt tudtad, hogy a Trónok harca...

|

Rengeteg érdekes tény a Trónok harca könyvekről és a mellette futó filmsorozatról. Például hogy honnan jött a könyvek ötlete George R.R. Martinnak?

Hirdetés

A Trónok harca negyedik évada majdnem pont időben érkezik ahhoz, hogy elfeledtesse velünk a The Walking Dead szünetének fájdalmát. Készüljünk érdekes tényekkel az évadnyitóra.

A Buzzfeed fellőtt egy videót, amiben 11 érdekességet árulnak el a Trónok harcáról. Honnan jött a Game of Thrones ötlete? Milyen óvintézkedéseket tett Martin, hogy ha ne adj Isten meghalna a könyvek befejezése előtt? Ki tapadt oda a vécéhez a forgatás alatt? 

Az alábbi videókban előfordulnak spoilerek, szóval csak óvatosan.

Válasz itt:

A Kotaku még talált egy másik videót is, amit az Alltime10s csinált, amiben ugyan van egy kis ismétlődés, de azért mindenképpen érdemes megnézni, ha érdekes a Trónok harca

Ha már Trónok harca, akkor ezt a Honest Trailert is ajánljuk figyelmetekbe. Szokásosan sírós.

Várjátok már az évadnyitót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)