Hirdetés

Az új Farkasember film előzetese garantáltan rád hozza a frászt

|

A láthatatlan ember rendezője ezúttal a fertőzéssel és az átváltozással játszadozik el.

Hirdetés

Az Insidious: A gonosz lélek, az Upgrade és A láthatatlan ember rendezője, Leigh Whannell bizonyította már, hogy mennyire jól áll neki az a koncepció, amikor a főszereplő átváltozására, vagy valamilyen különleges állapotára fókuszál többnyire vérfagyasztó köntösben, ezt pedig a maximumra járathatja a Universal megbízásából, ugyanis ő került a régóta húzódó Farkasember remake élére. 

A forgatókönyvet ő jegyzi Rebecca Angelóval és Lauren Schuker Blummal (Narancs az új fekete), valamint Corbett Truckkal együtt, a sztori pedig a vállalat egyik kultikus szörnyét, a Farkasembert veszi ismét elő a horrorfilmekre szakosodott Blumhouse szakértelmével megtámogatva. 

Hirdetés

Az új Farkasember film története egy családra fókuszál, akik vidékre látogatnak a férj egykori gyermekkori otthonára, ám az éjszaka közepén balesetet szenvednek, és megtámadja őket egy titokzatos állat, ami elől bemenekülnek a házba és kétségbeesetten elbarikádozzák magukat. Csakhogy a férfit megsebesítette a lény, és az idő előrehaladtával egyre furcsábban kezd viselkedni, a nő pedig azzal a dilemmával szembesül, hogy a házban lévő, vagy a kinti szörny veszélyesebb-e.

A címszereplőt Christopher Abbott (A 22-es csapdája, Az első ember) kelti életre, a feleségét Julia Garner (Ozark, Sin City: Ölni tudnál érte) formálja meg, a kislányukat pedig Matilda Firth (Letöltendő idő, Subservience) játssza, az ő hármasukon keresztül retteghetjük majd végig a filmet, legalábbis a trailer alapján vérfagyasztónak ígérkezik az élmény:

A Farkasemberre 2025. január 17-től ülhettek majd be a hazai mozikba. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)