Hirdetés

Az új A Gyűrűk Ura filmben több visszatérő karakter is felbukkanhat

|

Andy Serkis nagy lelkesedéssel mesélt a következő középföldi projektjéről.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura világának rajongói hamarosan újabb utazásra indulhatnak. Andy Serkis, Gollam megformálója most a rendezői székben ül, és épp azon dolgozik, hogy elindítsa a The Hunt for Gollum munkálatait. A folyamat még meglehetősen az elejénél tart, de bőven lehet mesélni a tervekről.

Serkis csacsogott is egy kicsit a filmről, amikor meglátogatta az ACE Superhero Comic Con 2024-et.

Hirdetés

The Popverse jelentése szerint Serkis a következőt nyilatkozta:

"A The Hunt for Gollum még csak a munkanév. Lehet, hogy más lesz a végleges cím, de a lényeg, hogy Gollam szemein át fogjuk megvizsgálni Középfölde világát."

Amikor a projekt részleteiről kérdezgették, Serkis nyilván kitérő válaszokat adott. Nem különösebben meglepő ez, lévén messze még a premier, de azért hallottunk pár ígéretes apróságot:

"Nagyon korai még, nem lenne érdemes bármit is ígérgetnem. Annyi biztos, hogy mélyen elmerülünk Gollam karakterében. Még az is lehet, hogy felbukkannak karakterek, akiket felismerhettek. Nem mondom meg, kicsodák."

A Gandalfot alakító Ian McKellen és az Aragornt játszó Viggo Mortensen is megemlítették korábban, hogy szívesen visszatérnének, ha a körülmények adottak. Ami Serkist illeti, ő még nem tudja, hogy ismét a mikrofonhoz áll-e majd. Ő egyelőre örül annak, hogy elmesélheti a karakter történetét a színfalak mögül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)