Hirdetés

Az megvan, hogy Hugh Jackman egyszer már Supermant is eljátszotta?

|

Bizony, mindenki Rozsomákja több mint 20 éve magára öltötte az S betűs jelmezt.

Hirdetés

Talán mostanra eltelt már elég idő a Deadpool & Rozsomák bemutatója óta, illetve gyakorlatilag a fél internetet teleszórták a filmben látott vendégszereplőkkel, szóval minden bizonnyal bocsánatos bűn ezekről végre nyíltan is beszélni, de azért felhívjuk a figyelmeteket, hogy némi spoiler következik.

A Deadpool & Rozsomák elején ugyanis Ryan Reynolds karaktere gyorsan bejárja a multiverzumot, hogy keressen egy megfelelő Rozsomák variánst, ezen útja közben pedig találkozik a Calvarine-nel, vagyis a Henry Cavill által alakított verzióval is. Cavillt ugyebár egyrészt vajákként, másfelől a DC már nyugdíjazott moziverzumának Supermanjeként ismerte a fél világ, most viszont már azt is tudjuk, remek Rozsomák válhatna belőle. Azt azonban már jóval kevesebben tudják, hogy a Rozsomák karakterével az idők során teljesen összeforrt Hugh Jackman egyszer maga is eljátszotta Supermant.

Hirdetés

Egészen pontosan a Saturday Night Live (röviden csak SNL) című szkeccsműsorban történt ez meg, még évekkel ezelőtt, 2001-ben. Itt Jackman Supermanje a karakter kvázi főhadiszállásán, a Magány Erődjében beindítja azt a szerkesztet, ami Jor-Elt, vagyis Superman apja tudatát is tárolja. Apa és fia beszélgetésbe kezdenek, ez pedig pontosan olyan kellemetlen lesz, mint a legtöbb apa-fia diskurzus, amikor hosszú ideje nem látta egymást a két ember, és igazából nincs is nagyon mondanivalójuk. 

A szóban forgó jelenetet alább tudjátok ti magatok is megnézni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)