Hirdetés

Az első szuperhős is megkapja a saját csillagát a hollywoodi hírességek sétányán

|

A csillag közvetlenül alkotója és megformálója mellett kapott helyet.

Hirdetés

Idén szeptember 26-án a Hollywoodi hírességek sétánya a 2790. csillaggal bővül. Az elmúlt években több kitalált szereplő is helyet kapott Hollywood leghíresebb járdáján, de a szuperhősök eddig lemaradtak a listáról. Ez most változni fog, ugyanis Batman kapja a következő csillagot.

Gotham sötét lovagja közvetlenül Adam Westé és Bob Kane-é mellett lesz megtalálható. West Batman filmes megformálója volt, Bob Kane pedig a karakter társalkotójaként vált híressé: tökéletes hely lesz ez a két legenda mellett.

Hirdetés

A DC sajtótájékoztatója szerint a cég kreatív vezetője, Jim Lee, és a DC ügyvezetője, Anne DePies vesznek majd részt az átadón Batmannel együtt. Azt még nem tudni, hogy a karakter melyik jelmezében fog feltűnni, de mi a klasszikus szerelésre tippelnénk, tekintettel Adam West és Bob Kane közelségére.

A Guinness rekordok könyvébe Batmant nemrég a legtöbbször adaptált szuperhősként jegyezték be. A karakter jóval azelőtt része volt a mainstream médiának, mielőtt a Bosszúállók egyáltalán tervben lettek volna. Abszolút megérdemelt a kitüntetés, és mi csak azt sajnáljuk, hogy a Funko által rendezett átadói rajongói bulin nem vehetünk részt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)