Hirdetés

Az egész galaxis a feje tetejére áll a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy új előzetesében

|

Ez a Luke Skywalker nem az a klasszikus hős, akit ti is ismerhettek.

Hirdetés

Megkapta legújabb előzetesét a LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy, az új LEGO Csillagok háborúja animációs film, amelyben teljesen kicsavarják az alkotók a jól ismert messzi-messzi galaxist. A filmben olyan események láncolata indul el, amelyek hatására gyakorlatilag minden pont a klasszikus univerzum ellentéte lesz.

Így válik sith nagyúr Jar-Jarból (szóval tényleg megkapjuk a korábban csak mémként létező Darth Jar-Jart), illetve az új előzetes azt is megmutatja, mi lett volna Luke Skywalkerrel, ha nem válik belőle jedi lovag és egyúttal a világ megmentője. 

Hirdetés

Az X-Wing TIE vadászok és az ewok fejvadászok tényleg csak a jéghegy csúcsát jelentik ebben az eszement kalandban, ami szeptember 13-án fog megérkezni a Disney+-ra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)