Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Szép új világ első trailere pusztítóan rossz bajszos poénnal és a Vörös Hulkkal rúgja ránk az ajtót

|

Sam Wilsonnak meg kell akadályoznia az elnök meggyilkolására szőtt összeesküvést a Marvel új filmjében.

Hirdetés

Idén kicsit visszavett ugyan a Marvel, de 2025-ben ismét tövig nyomja a gázpedált, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy tíz hónap alatt négy filmet küld a mozikba. A sort a februárban debütáló Amerika Kapitány: Szép új világ nyitja. A Julius Onah (The Cloverfield Paradox) rendezésében érkező produkcióban már Sam Wilson, a korábbi Sólyom hordozza Amerika Kapitány pajzsát és viseli a titulust, ami azt megelőzően évtizedeken át Steve Rogerst illette meg.

Nem kétséges, hogy nehéz örökséget cipel Wilson, aki megmenti a tábornokból lett elnök, Thaddeus "Thunderbolt" Ross életét (őt a néhai William Hurt helyére érkezett, a jellegzetes bajusztól megszabaduló Harrison Ford alakítja), és egyúttal belecsöppen egy szövevényes politikai konspirációba.

Hirdetés

Az America Kapitány: Szép új világ izgalmas fejezetet nyithat a mostanában gyengélkedő MCU-n belül, ugyanis nemcsak régi karaktereket hoz vissza, mint Betty Ross (Liv Tyler) és Samual Sterns (Tim Blake Nelson), de eddig nem látott szereplőket is bemutat Sabrától (Shira Haas), a Vörös Hulkon át  Giancarlo Esposito titokzatos zsoldosáig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)