Hirdetés

Az Amazon élőszereplős adaptációt csinál a Született kémekből

|

Reméljük, készen álltok Sam, Clover és Alex visszatérésére, mert az Amazon már konkrét tervekkel rendelkezik.

Hirdetés

A világ filmstúdiói és streaming szolgáltatói végtelen tárházból válogathatnak, ha úgy döntenének, rebootokat, remake-eket vagy folytatásokat készítenek. Ha fogadnunk kellett volna, hogy mi lesz a következő, nem biztos, hogy a Született kémek az elsők között ugrik be.

A 2000-es évek elején hatalmas népszerűségnek örvendő rajzfilmsorozat három tinilányról szólt, akik az iskolai teendőik mellett kéként is megpróbáltak helytállni. A sztorit sokan kedvelték annak idején, és az Amazon most azt reméli, hogy a nosztalgia leültet majd minket a streaming platformjuk elé is.

Hirdetés

Az élőszereplős adaptáció kapcsán Sam, Clover és Alex szereposztását még nem ismerjük, de azt tudjuk, hogy Will Ferrell lesz a sorozat vezető producere. A sztori ismét a csajok kettős élete köré épül majd, azt láthatjuk, ahogy a trió megpróbál navigálni a főiskolás első év és a kémmeló útvesztőin.

A Totally Spies! 2002-ben érkezett, és 180 epizódon át szórakoztatta az akkori fiatalokat. A sorozat később kapott egy előzményfilmet, spin-off sorozatot, és hetedik évadot is. Az új szezon a múlt hónapban debütált Franciaországban, és valamikor hozzánk is elér majd az év későbbi részében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)