Hirdetés

Az Alien: Romulus végső előzetese magyar szinkronnal is a frászt hozza rád

|

Egy utolsó, látványos és hangulatos trailerrel készítenek fel minket az alkotók a legújabb Alien mozifilmben várható borzalmakra.

Hirdetés

Nem is olyan rég összeszedtünk egy cikkben az év második felének kínálatából 10 filmet, amelyeket nagyon várunk. Ezek között szerepel a Budapesten forgatott Alien: Romulus is Fede Álvareztől, a Gonosz halott és a Vaksötét rendezőjétől. A rövidesen bemutatkozó produkciót nemcsak az teszi izgalmassá, hogy az idővonal A nyolcadik utas: a Halál (Alien) és A bolygó neve: Halál (Aliens) között helyezkedik el, hanem az is, hogy a stáb nem akart kizárólag CGI-ra támaszkodni a xenomorfok életre keltésekor.

A történet szerint egy csapatnyi fiatal az elhagyatott Romulus űrállomás (innen az alcím) kifosztásából szeretne meggazdagodni, vagy legalább annyi pénzt keresni, hogy hátrahagyják addigi életüket. Az általuk rövid is veszélytelen kalandnak hitt vállalkozásra elkíséri őket egy android is.

Természetesen csúnyán alábecsülik a kockázatokat, a Romuluson ugyanis friss gazdatestre vágyó, eleven arctámadók várják őket, az előzetes képsorokból pedig egyértelműen kiderül, hogy legalább egy fosztogatót sikerül úgymond megfertőzniük, így hamarosan egy kifejlett xenomorffal is szembe kell néznie Rain Carradine-nak (Cailee Spaeny) és társainak.

Hirdetés

Nézd meg a trailert magyar szinkronnal itt:

Az Alien: Romulust augusztus 16-ától kezdik vetíteni a hazai mozik. Ti megnézitek majd?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)