Hirdetés

Az 5 legfontosabb trailer a San Diego Comic-Con 2024 első napjáról

|

Elindult a 2024-es Comic-Con és bár a nagy bejelentések még hátra vannak, már így is kaptunk pár izgalmas bemutatót.

Hirdetés

Elindult az év legnagyobb nerd fesztiválja, a San Diego Comic-Con már nem csak a képregényrajongóknak szól: a popkultúra minden sarka képviselteti magát a Star Wars alkotóktól a videojáték-fejlesztőkig.

Több bejelentésre is számítunk, ami a kedvenc hobbijainkat illeti, de egyelőre csak már ismert projektekről kaptunk előzeteseket. Az első nap általában lassan indul, de így is volt pár érdekes trailer és bejelentés, melyekről érdemes megemlékeznünk.

Marvel Rivals

Az Overwatch trónját megcélzó akciójáték nagyon szórakoztatóra sikerült az első béta tesztelők szerint. A lelkesedést egy új cinematic trailer próbálja még jobban fokozni, ami sikerült is Doctor Doom vendégszereplésének, és a videó vizuális stílusának. A Marvel Rivals prezentációja meglepően jól néz ki, és tökéletesen megadja a hangulatot a féktelen daráláshoz.

Tales of the TMNT

A teknőcök új szériája tovább viszi a tavalyi film, a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz stílusát, és augusztus 9-től új kalandokra küldi a srácokat. Túl sok extra részletet nem kaptunk a sorozatról, de a nyitó animációt legalább mind megnézhettük. Az animációs spin-off a Paramount Plusra készült, ami azt jelenti, hogy nálunk valószínűleg a SkyShowtime-on keresztül lesz megtekinthető.

Hirdetés

A Teacup, a Peacock új horror sorozata októberben indul

A halloweeni ijesztgetésre készülve a Peacock egy új horror thrillert fog útnak indítani. A Teacupban egy változatos karakterekkel teli csoportot követhetünk majd, akiknek együtt kell dolgozniuk egy titokzatos új fenyegetéssel kell szemben. A leírás nem árult el sokat, ahogy sajnos az ízelítő sem. Annyi legalább biztos, hogy Ian McCulloch sorozata október 10-én indul.

Transformers One

A Transformers franchise új animációs filmje egy meglehetősen hosszú trailerrel mutatta meg magát. A szeptember 20-án debütáló produkció lenyűgözően fest, és talán visszahozza végre azt az életérzést, amire a robotok rajongói évtizedek óta szomjaztak már. Ha eddig lemaradtál a Transformers One-t érintő hírekről, akkor a lenti előzetest tényleg ajánljuk megtekintésre: a videó részletesen belemegy a sztori fő konfliktusába.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Pokémon Horizons

Magunk mögött hagytuk Asht és haverjait egy új csapat kedvéért. A Pokémon Horizons pozitív fogadtatást kapott a világ minden táján, így persze jönnek az új epizódjai idén nyáron. A Netflixen követhetjük majd Likót, ahogy próbálja megállni helyét a pokémonok és riválisok világában augusztus 9-től.

A San Diego Comic-Con 2024 egész hétvégén pörög, így rengeteg új bejelentésre és trailerre számítunk. Mind a Marvel csapatának projektjeit, mint a The Walking Dead spin-offok paneljeit nagyon várjuk, ahogy A hatalom gyűrűi második évadának új trailerét is. Ezekről mind beszámolunk majd nektek itt, a GS-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)