Hirdetés

Armie Hammer eladja a kocsiját, mert nincs pénze benzinre

|

A Szólíts a neveden és A magányos lovas sztárja sokkal szerényebb életet él, amióta kegyvesztetté vált Hollywoodban.

Hirdetés

Egy szempillantás alatt derékba tört Armie Hammer pályafutása, amikor 2021-ben többen is megvádolták érzelmi és fizikai bántalmazással, nemi erőszakkal, sőt még a színész kannibalizmussal átszőtt szexuális fantáziáiról is cikkeztek a bulvárlapok. A vádak felbukkanását követően az ügynöksége azonnal ejtette, és kitették (illetve megkérték, hogy magától távozzon) egy sor projektből - a Paramount+ minisorozatot (The Offer), a Starz sorozatot (Gaslit) tervezett vele forgatni. A Broadwayen színdarabban (The Minutes) játszott volna, de a Shotgun Wedding, a Billion Dollar Spy és A győztes gól című projektekben sem volt maradása.

Rendőrségi nyomozás lett az ügyből, de sosem emeltek vádat ellene, a színész mégis páriává vált Hollywoodban, senki sem akart vele dolgozni. Később a Kajmán-szigeteken fotózták le, amint egy szálloda alkalmazottjaként segíti elő lakosztályok és szobák bérbeadását hosszabb időtartamokra. Hammer azért vállalt ott munkát, hogy közelebb legyen a volt feleségéhez és két közös gyermekükhöz.

Hirdetés

Sokáig kerülte a nyilvánosságot, aztán tavaly úgy döntött, hogy megtöri a hallgatását, és interjút ad, amit továbbiak követtek. Megfordult Bill Maher, Tom Arnold és Piers Morgan műsorában is, amelyekben kifejtette hogy gyerekkorában zaklatták, a a szexuális erőszakkal kapcsolatos vádakat pedig tagadta. Azt ellenben beismerte, hogy tényleg hűtlen volt a feleségéhez, és másokkal is komiszul viselkedett, arra használta az embereket, hogy ő jobban érezhesse magát. Azt, hogy kegyvesztetté vált a szórakoztatóiparban, felszabadító élményként írta le, de azért reméli, hogy egy napon újra filmezhet, írt is egy forgatókönyvet, amihez a saját életéből merített ihletet.

Valószínűleg ezzel áll összefüggésben, hogy néhány hete ismét Los Angelesben tartózkodik, ahol mindent újra szeretne kezdeni. A 38. születésnapjára (ez tegnap volt) készülve bejelentette, hogy megválik drága kisteherautójától, amit még 2017-ben vett magának karácsonyi ajándékként, mert már nem tud havonta 400-500 dollárt költeni üzemanyagra.

"Éljen az újrakezdés. Holnap lesz a születésnapom, szóval augusztus 28-án új kocsival, új lakással kezdem az új életemet Los Angelesben."

- fogalmazott az egyébként kimondottan vagyonos családból származó színész. A dédnagyapja Armand Hammer olajmágnás és filantróp volt, az apja, Michael Armand Hammer szintén sikeres üzletember.

Az említett új verda egy apró hibrid, ami jó, ha 10 dollárnyi üzemanyagot fogyaszt csak egy hónapban, és parkolni is könnyebben tud vele.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)