Hirdetés

Ariana Grande is kiakadt a Wicked átszerkesztett plakátjai miatt

|

Cynthia Erivo után ő sem hagyhatta szó nélkül a dolgot.

Hirdetés

Az Óz, a nagy varázsló nyugati boszorkányáról szóló Wicked című film előzetes jegyeladásai alapján nagy eséllyel az év egyik legnagyobb kasszasikere lehet. Bár Magyarországon talán nem övezi akkora érdeklődés, az Egyesült Államokban alaposan beindult a mozit kísérő hype-vonat. A film egyik fontos szereplője az Ariana Grande által alakított északi boszorkány, aki értelemszerűen a legújabb plakáton is szerepel, és ebből fakadt egy kisebb botrány is. Mármint a plakátokból, ami a rajongók elkezdtek masszívan átszerkeszteni.

A hivatalos plakát ugyanis az eredeti színpadi musical poszterének újragondolása volt, viszont akadtak itt fontos változtatások. Cynthia Erivo karaktere például az új plakáton zöld bőrrés és zöld szájjal látható, míg az eredeti poszteren a boszorkány szája vörös volt, illetve a szeme sem látszott a kalapjának árnyékától.

Hirdetés

Az átszerkesztett rajongói plakátok miatt Erivo nagyon durván kiakadt, a szemének eltakarását úgy értelmezte, hogy a szemének eltüntetése egyenlő azzal, mintha eltörölnék, kiradíroznák őt. Akadt olyan plakát is, amelyen azzal vicceltek, hogy Ariana Grande karaktere biztosan azt kérdezi a zöld bőrű (és szájú) boszorkánytól, hogy a "p*cija is zöld-e". Erivo szerint ez egyáltalán nem vicces, hanem lealacsonyító.

Balra az új film posztere látható, jobbra pedig az eredeti színpadi musical plakátja
Balra az új film posztere látható, jobbra pedig az eredeti színpadi musical plakátja

A módosított rajongói poszterek kapcsán Ariana Grande elmondta, hogy aggasztónak tartja mesterséges intelligencia előretörését. A Varietynek azt nyilatkozta, hogy az AI meglehetősen ellentmondásos téma, a rajongók pedig olykor túl messzire mennek a mesterséges intelligencia használatával. 

A botrány ellenére a Wicked nagy sikert ígér az előzetes adatok alapján, és az év egyik legnagyobb bevételű filmje lehet, az 1 milliárd dolláros határt is átlépheti világszinten. A második rész 2025-ben várható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)