Hirdetés

Andrzej Sapkowski elkészült a legújabb Vaják regénnyel

|

Újabb kötettel bővül Ríviai Geralt története.

Hirdetés

Andrzej Sapkowski, a The Witcher sorozat írója, befejezett egy újabb Vaják könyvet, azt viszont nem tudni, hogy ez most már tényleg az utolsó kaland lesz-e, mivel az író elmondta, nincsenek konkrét tervei a jövőre nézve. Elmondása szerint az új kötet megírása körülbelül két évet vett igénybe.

Az eredeti Vaják sorozat története az 1999-ben megjelent A tó úrnője című könyvvel zárult, de Sapkowski 2013-ban visszatért Geralt kalandjaihoz a Viharidő című kötet, amely nagyrészt az első novellák eseményei között játszódik.

Hirdetés

Feltételezhető, hogy az új könyv is valahol az eddigi idővonalon belül helyezkedik el, mivel Sapkowski korábban kijelentette, hogy nem érdekli a történet további bővítése.

2018-ban, a Warsaw Comic Con-on azt mondta, hogy a történet teljes, és ha még írna valamit a Vaják univerzumban, akkor az valószínűleg előzmény vagy melléktörténet lenne, nem pedig folytatás. Az új könyvet előreláthatólag még az év végén kiadják lengyel nyelven, az angol fordítás pedig 2025 elején várható. Eközben a CD Projekt Red persze továbbra is serényen dolgozik a következő The Witcher játékon, amelyben Doug Cockle visszatér Geralt szinkronhangjaként, bár ezúttal nem ő lesz a főszereplő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)