Hirdetés

Andrew Garfield és Florence Pugh teljesen belefeledkeztek egy szexjelenetbe, még az operatőr is elfordult inkább

|

Garfield érdekes részleteket osztott meg a We Live in Time forgatásáról.

Hirdetés

Andrew Garfield nemrég egy humoros és kissé kínos élményről számolt be legújabb filmje, a We Live in Time kapcsán a Happy Sad Confused podcastban. A filmben Florence Pugh-val játszik egy házaspárt, és egy szenvedélyes, intim szexjelenet felvétele közben véletlenül túl hosszúra nyúlt a munka, mivel nem hallották, hogy a forgatási stáb azt mondta, "állj".

Garfield elmesélte, hogy a szexjelenet alatt ő és Pugh annyira elmerültek a szerepükben, hogy tovább játszottak, míg végül észrevették, hogy valami nincs rendben. Amikor körbenéztek, látták, hogy Stewart, az operatőr már abbahagyta a felvételt, és félrefordulva állt a sarokban, hogy ne zavarja őket. Garfield viccesen felidézte, hogy telepatikusan érezték Pugh-val, hogy a talán már a kelleténél egy picivel tovább elhúzták ezt a jelenetsort.

Hirdetés

A mozi rendezője, John Crowley egy olyan történetet mesél el a filmben, amely Tobias (Garfield) és Almut (Pugh) évtizedeken átívelő kapcsolatát követi, ahogy váratlan találkozásukból egy bonyolult, ám szenvedélyes szerelmi történet bontakozik ki. Aztán ahogy az lenni szokott, egy nagy titok is napvilágra kerül, amely alapjaiban rengeti meg kapcsolatukat, és próbára teszi őket.

A We Live in Time szeptemberben debütált a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, és október 11-én indulnak a limitált vetítései az Egyesült Államokban az A24 gondozásában, míg az Egyesült Királyságban 2025. január 1-jén debütál a mozikban. A hazai premier dátuma egyelőre még nem ismert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)