Hirdetés

Álleejtős finálét ígérnek a Star Wars: Az akolitus főszereplői

|

Nemrég egy interjúban került szóba az új Star Wars sorozat évadzárója.

Hirdetés

Hamarosan elérünk az épp futó Csillagok háborúja sorozat, vagyis a Star Wars: Az akolitus első évadának végére. A héten érkezik a hetedik epizód, ami a híresztelések (és az előző rész vége) alapján egy újabb visszatekintős szegmens lesz, szóval a múltat ismerhetjük meg benne még jobban, nem a sorozat jelenének cselekménye pörög tovább. Jövő szerdán viszont már tényleg jön a nagy lezárás.

Ezzel kapcsolatban nemrég egy interjúban a széria két főszereplője, Amandla Stenberg és Manny Jacinto arról beszéltek, hogy valódi álleejtős lezárást fog kapni az évad.

Hirdetés

Stenberg szerint olyan záróepizód jön, amire senki sem számít, traumatizáló dolgokra érdemes felkészülni. "Leslye Headland-féle" befejezést ígértek, jelentsen ez bármit is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az évadzáró után egészen pontosan mire is számíthatunk. Nem titok, hogy az alkotók több évadra terveztek, és már meg is vannak nagyjából a terveik a második szezonra, de a végső döntés a Lucasfilm kezében van, a nézőszámok döntenek majd arról, hogy érdemes-e folytatni a projektet. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)