Hirdetés

Alaposan átrendeződött a magyar Netflix-toplista, nem meglepő, hogy melyik visszatérő sorozat került az első helyre

|

Rengetegen várták már az új évadot, le is tarolta a közönséget.

Hirdetés

Visszatért a Cobra Kai 6. évada, amelynek egyetlen nagy hiányossága, hogy 2 részletben nézhetjük majd, de ez nem vetette vissza a magyar nézőket abban, hogy azonnal rákapjanak a bájosan retró élmény habzsolására. Ha szeretnél azonnal belevágni, akkor egy gyors összefoglaló után már indul is az új évad.

Egyébként is új címek kerültek a toplistára, a valóságshow rajongók azonnal a második helyre tolták az egymásnak vonagló szépségek paradicsomát, ahol a felületes emberi kapcsolatok ülik féktelen nászukat a szellemi sekélyesség oltárán áldozva, vagyis itt az Ellenállhatatlan kísértés című brit reality új évada, ide kattintva el is tudod kezdeni nézni. Akik pedig eltartott kisujjal fintorognak az ilyesmin (ahogy most én is tettem azt szemléltető jelleggel), azoknak akad még a listán izgalmasabb kontent, a Vikingek Valhalla például új évaddal tartja magán a figyelmet, és bőven megérdemli az időnket, ezen a linken máris nézhető.

Hirdetés

Íme ezen a héten a hazai Netflix-toplista:

  1. Cobra Kai
  2. Ellenállhatatlan kísértés
  3. Vikingek Valhalla
  4. Egy másik énem
  5. A ház ura
  6. Robbanó cicák
  7. Gyilkossági ügyek: Los Angeles
  8. Simone Biles visszatér
  9. Szupersejt
  10. Kétségbeesett hazugságok

Ti mit daráltok éppen Netflixen? Osszátok meg velünk kommentben!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)