Hirdetés

Al Pacino majdnem meghalt, miután covidos lett

|

A 84 éves színész minden kertelés nélkül beszélt halálközeli élményéről.

Hirdetés

Emlékiratainak megjelenése előtt Al Pacino a The New York Timesnak nyilatkozott a 2020-ban túlélt betegségéről. Az akkor 80 éves színészt komolyan legyengítette a Covid19, ami kis híján meg is ölte őt. Elmondása szerint a helyzet addig fajult, hogy már pulzusa sem volt, és az életét csak a gyorsan helyszínre érkező orvosoknak köszönheti.

"Nem éreztem jól magam, még kevésbé, mint általában. Lázas lettem, elkezdtem kiszáradni, ilyesmi. Aztán behívattam egy nővért, hogy segítsen a kiszáradással. Egyik pillanatban még ott voltam, a másikban már nem."

Hirdetés

Al Pacino pulzusa leállt, de a mentősök pillanatokon belül meg is jelentek otthonánál. A kiérkező segítség egy hatfős stáb volt, köztük két orvossal, akik olyan szerelést viseltek, "mintha csak az űrből jöttek volna vagy ilyesmi".

"Mindenki állt körülöttem, és azt mondogatták, hogy »visszatért, itt van«."

A színész elmondása szerint ő nem látott fényeket, de egy érdekes metafizikai élményként jellemezte az esetet.

"Ismered a színészeket, jól hangzik az, amikor azt mondom, hogy kétszer haltam meg. Mi van akkor, ha már nincs semmi?"

Al Pacino emlékirata, a Sonny Boy: A Memoir október 15-én jelenik meg a könyvesboltokban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)