Hirdetés

Akkorát bukott Kevin Costner westernje, hogy az egy hónap múlva esedékes második részt most inkább nem mutatják be a mozikban

|

Kevéssel a premier előtt törölték a Horizon: An America Saga - Chapter 2-t a naptárból.

Hirdetés

Még a szupersikeres Yellowstone sorozatot is otthagyta Kevin Costner, csak hogy végre valóra válthassa régóta dédelgetett tervét, és elmesélje a vadnyugat eposzba illő történetét. A négy felvonásból álló Horizon: An American Saga egyértelműen szívügye a 69 éves színész-rendezőnek, aki a saját vagyonából 38 millió dollárt áldozott a projektre, de kétséges, hogy a befektetése valaha is meg fog térülni. Az első, Horizon: An American Saga - Chapter 1 címet viselő film a júniusi bemutatója óta ugyanis mindössze 25,2 millió dollárig jutott a jegypénztáraknál, holott a forgatása a második résszel együtt körülbelül 100 milliót emésztett fel.

Ennek következtében a Territory Pictures és a New Line Cinema úgy döntött, hogy változtat az eredeti terveken, és visszatartja az augusztus 16-ára kiírt folytatást, amit így egy darabig még biztosan nem mutatnak be a mozikban.

Hirdetés

A Varietynek eljuttatott közlemény alapján a produkciós vállalat és a Warner Bros. Discovery alá tartozó forgalmazó úgy vélik, időt kell adni az ismert nevekben bővelkedő (Kevin Costner, Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt, Jamie Campbell Bower) westernnek, hogy több nézőhöz jusson el, akár mozis vetítések, akár prémium VOD-platformok (július 16-án kerül sor a premierre) vagy a Max streamingszolgáltató révén.

Mindez nem azt jelenti tehát, hogy a Horizon: An American Saga - Chapter 2 kukában landolt, vagy hogy a nagyszabású filmeposz befejezetlen maradna. Csupán kivárnak az alkotók, hogy egy alkalmasabb időpontban bemutathassák a második felvonást, miközben már javában forgatják Utahban a harmadikat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)