Hirdetés

Ahhoz, hogy értsük a Batman 2-t, látnunk kell a Pingvin sorozatot?

|

Lauren LeFranc showrunner szavai alapján a két projekt jobban kapcsolódik egymáshoz, mint gondoltuk.

Hirdetés

A Robert Pattinson-féle Batman anyagilag és kritikailag is nagy siker lett, a Warner Bros. Discovery és a DC pedig nagyon szerették volna kiterjeszteni Matt Reeves világát: a Colin Farrell Pingvinjére fókuszáló spin-off mellett terveztek egy Gotham rendőrségére fókuszáló produkciót is, ami végül átalakult, és egy Arkham Asylum ötlet lett belőle - legalábbis 2024-ig, nemrég ugyanis kukázták az egész projektet, így se Reeves világában, se a DCU-ban nem valósulhat meg. 

A Pingvin sorozat azonban köszöni szépen, jól van, sőt szeptemberben hazánkban is látható lesz a Maxon keresztül, hogy Oswald Cobblepot mit tartogat Batman számára. Eddig sokan azt hitték, hogy egyszerű helykitöltő szerepe lesz a mellékszálnak, azonban most kiderült, hogy a rajongóknak igencsak érdemes lesz megtekinteniük a 2022-es film folytatása előtt. 

A Pingvin története egy héttel a Batman eseményei után játszódik, és az Entertainment Weekly információi szerint közvetlenül a Batman 2 eseményei előtt ér véget, ami azt jelenti, hogy egyfajta átkötő kapocs lesz a két alkotás között.

Hirdetés

A sorozat showrunnere, Lauren LeFranc - aki egy A sebhelyesarcú-típusú sztoriként jellemezte a spin-offot - ekképpen fogalmazott az EW-nek: 

"Mi vagyunk a híd a két film között. Szinte közvetlenül vezetjük fel a Matt által tervezett második filmet".

Ez a lépés azonban a közösségi médiás reakciók alapján megosztotta a rajongókat: volt, aki örült annak, hogy bővül a Reeves-féle Batman-univerzum, míg mások azt kívánták, hogy bárcsak megállna a saját lábán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Valaki például azt írta, hogy azért hagyta abba az MCU-tartalmak nézését is, mert minden összefügött mindennel, erre a DC is elkezdi ugyanezt. Az egyikük így fogalmazott Twitteren/X-en

"Engem nem zavar a tévéműsor ötlete. De azt mondod, hogy a Batman 2-t vezeti fel? Utálom, hogy meg kell néznem egy sorozatot, hogy megértsek egy filmet."

Nektek mi a véleményetek erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)