Hirdetés

A Wednesday sztárjának új sorozata tarolta le a magyar Netflix-nézőket

|

A krimi-széria mellett természetesen az egymást csábítgató biodíszletek is kiemelt figyelmet kapnak a nyári fülledt melegben.

Hirdetés

Holly Jackson young adult krimiregényét dolgozza fel a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz című Netflix-sorozat, amelyben egy kisvárosban a tizenhét éves Pippa "Pip" Fitz-Amobi egy régi gyilkosságot próbál megoldani, mivel szerinte az ezzel vádolt fiú ártatlan. Főszerepben a Wednesday sorozat Enidjeként ismert Emma Myers, talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy a múlt heti premier óta magabiztosan tartja első helyét a Dolly Wells és Tom Vaughan nevével fémjelzett produkció, ide kattintva máris el tudod kezdeni nézni.

Természetesen az ezüstérem a testiségé, az Ellenállhatatlan kísértés című reality új évadja sokak fantáziáját mozgatja meg, s a bujaságból szintén remekelő Dekameron is dobogós lett ezen a héten, amely azért lényegesen mélyebb mondanivalóval is rendelkezik az osztályrendszerek, a hatalmi harcok és a világjárvány idején való túlélés időszerű témáit feszegetve, Boccaccio klasszikusára építve. Nem túl meglepő módon a Cobra Kai, és az Emily Párizsban új évada is felkerült a listára, de ők most szerényebb pozícióban vannak.

Hirdetés

Íme ezen a héten a 10 Magyarországon legnézettebb Netflix-sorozat:

  1. Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz
  2. Ellenállhatatlan kísértés
  3. Dekameron
  4. Egy másik énem
  5. Simone Biles visszatér
  6. Cobra Kai
  7. Kleo
  8. Vikingek: Valhalla
  9. A popzene árnyoldala: Lou Pearlman felemelkedése és bukása
  10. Emily Párizsban

Ti mit daráltok éppen? Osszátok meg velünk kommentben!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)