Hirdetés

A Vasszív tévésorozat is a D23 Expón kapta meg első előzetesét

|

Mágia és technológia csatája lesz az új MCU-s sorozat.

Hirdetés

Még a Fekete Párduc 2-ben bukkant fel először Riri Williams, vagyis Ironheart, magyarul Vasszív. Az az ifjú szuperhős, aki a Marvel Comics képregényeiben átmenetileg átvette Vasember helyét, míg Tony Stark kómában feküdt. 

Egy ideje már tudjuk, hogy Ironheart saját tévésorozatot fog kapni a Disney+-on. A szériából a D23 Expón levetítettek egy rövidke teasert is, amit egyelőre nem tudunk megmutatni, de abban senki sem gátolhat meg bennünket, hogy elmondjuk, egészen pontosan miről is szólt ez a kedvcsináló.

Hirdetés

A nyúlfarknyi anyagból kiderült, hogy a szériában a Fekete Párduc 2 eseményei után járunk, Riri pedig úgy érzi, megrekedt a "külföldi szakmai gyakorlatát" követően. Szeretne valami maradandót alkotni, ehhez viszont pénzre, nagyon sok pénzre van szüksége. 

Így akad össze a Anthony Ramos által alakított Parker Robbinsszal, aki egy mágikus csuklyát visel - az illető az eredeti képregényekben The Hood néven tevékenykedett szupergonoszként. A technológia csap tehát össze a mágiával a tévésorozatban. 

A valamikor 2025-ben érkező Ironheart szériában egyébként szerepelni fog még Alden Ehrenreich is, aki egy Joe McGillicuddy nevű karaktert személyesít meg. Róla nem sokat tudni, egyes tippek szerint az első Vasember filmben megismert Obadiah Stane fiáról van szó, de ez nem több, mint egy tipp.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)