Hirdetés

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron filmek egyik sztárja is benne lesz az új részben

|

A Sony Pictures horrorfranchise-a jövőre térhet vissza a mozikba.

Hirdetés

Jim Gillespie 1997-es filmje, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron egy 1973-as, Lois Duncan által írt regényt dolgozott fel, és nagyban hozzájárult Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Jennifer Love Hewitt és a többiek karrierjének építéséhez, valamint ahhoz, hogy a '90-es évek közepére nosztalgiával telve emlékezzenek vissza a horrorfanok (elvégre ekkor rajtolt el a Sikoly is).

A Horrorra akadva által többször is kiparodizált tinihorror azonban Ghostface gyilkolászásával ellentétben nem foglalkozott az önreflexióval, így a kliséit sem mentette meg semmi (mai szemmel már akad is néhány megmosolyogtató jelenete), de így is megért egy közvetlen folytatást 1998-ban, egy DVD-re száműzött, önálló részt 2006-ban, valamint egy tévésorozatot 2021-ben. 

Hirdetés

A Sony Pictures azonban lát még legalább egy folytatásra elegendő potenciált a franchise-ban, amely a stúdió tervei szerint 2025. július 18-án kerülhet világszerte a mozikba Jennifer Kaytin Robinson (Egy remek valaki, Bosszúra készen) rendezésében, Robinson és Sam Lansky (I Wish You All the Best) forgatókönyve alapján, az eredeti filmeket is támogató Neal Moritz producer közreműködésével.

Az új Tudom, mit tettél tavaly nyáron film történetéről még nem árultak el semmilyen részletet, így azt sem tudjuk, hogy mennyi idővel játszódik az első két rész cselekményei után, de az már biztos, hogy az eredeti szereplőgárda egyik tagja, a Ray Bronsont játszó Freddie Prinze Jr. ismét a karakter bőrébe fog bújni, és a Variety szerint Jennifer Love Hewitt-tel is tárgyalnak a visszatéréséről. Prinze Jr. felbukkanása azért is nagy szám, mivel a színész egy-két epizódszerepet leszámítva alig szerepelt valamiben a 2010-es években, inkább szinkronmunkákat vállalt (hallhattuk a Dragon Age: Inquisitionben Iron Bullként, valamint különféle Star Wars alkotásokban Kanan Jarrusként is), hosszú kihagyás után az első filmes főszerepe a 2022-es, netflixes Karácsony veledben volt. 

A 2025-re betervezett folytatáshoz egyébként eddig Chase Sui Wonderst (Játsszunk gyilkosost!, Ég a város), Madelyn Cline-t (Tőrbe ejtve: Az üveghagyma, Outer Banks), Sarah Pidgeont (Apró gyönyörű dolgaink, A vadak), Tyriq Witherst (Hazudj!, Én) és Jonah Haur-Kinget (A kis hableány, Az auschwitzi tetováló) castingolták, és úgy volt, hogy Camila Mendes (Riverdale) is benne lesz, de nem sikerült a forgatást összeegyeztetnie más elfoglaltságaival, így sajnos kimarad. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)