Hirdetés

A The Batman - Part II rendezője megerősítette az egyik karakter sorsát

|

Tekintettel arra, hogy a projektek csak nagyon lassan akarnak haladni, sokan aggódni kezdtek az egyik főszereplő helyzete miatt.

Hirdetés

Sajnos a The Batman - Part II még nagyon messze van a premiertől, de Matt Reeves ettől függetlenül meglátogatta a San Diego Comic-Cont, és ott tartott egy gyors panelt. A beszélgetés közben megerősített valamit, ami kétséges volt sokak számára: a Pingvin sorsát.

Tekintettel arra, hogy a drága jó Oswald kapni fog egy spin-off szériát, mindenki sejtette, hogy a karakternek fontos szerepe lesz Robert Pattinson Batmanjének életében. Ezúttal viszont megerősítést is kaptunk.

Hirdetés

Colin Farrell Pingvinje nem csak a spin-off széria kedvéért tér vissza, hanem Matt Reeves bejelentésének értelmében a The Batman - Part II-ban is szerepelni fog. A jó hírek mellé új videós anyagot is kaptunk, ami egyrészt megerősíti a Pingvin szeptember 19-es érkezését, másrészt kiemeli Cristin Milioti Sofia Falcone-ját, mint Gotham legveszélyesebb alakját.

Ami a Batman folytatást illeti, az 2026. október 2-án érkezik, a forgatást pedig valamikor a jövő év során fogják megkezdeni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)