Hirdetés

A szuperhősökkel még a virslik sem bírtak a Prime Videón

|

De azért így is előkelő helyen tudott nyitni az új animációs sorozat.

Hirdetés

A Prime Video streaming platform heti toplistáján egyetlen új versenyzőt ünnepelhetünk, ami azonnal a második helyen kezdett. Ezt a remek startot a Virsliparty: Utápia című animációs sorozat tudhatta magáénak, ami nem más, mint a Seth Rogen forgatókönyve alapján 2016-ban bemutatott Virsliparti mozifilm folytatása. Az új szériában gyakorlatilag Jonah Hill kivételével visszatér az összes korábbi szinkronhang, így Seth Rogen, Kristen Wiig, Edward Norton, és Michael Cera is.

Az első helyen továbbra is A fiúk (The Boys) áll, és gyakorlatilag nagyjából változatlan maradt a további sorrend is. A Virsliparty: Utápia érkezésével az Ez vagyok én: Céline Dion szorult ki az első tíz helyett közül.

Hirdetés

Ezen a héten tehát így nézett ki a Prime Video film és sorozat top 10-es listája hazánkban:

  1. A fiúk
  2. Virsliparty: Utápia
  3. Lady Jane
  4. Fallout
  5. V generáció
  6. Maxton Hall - A világ, ami elválaszt
  7. A hatalom gyűrűi
  8. A nyár, amikor megszépültem
  9. A rólad alkotott kép
  10. Space Cadet

Nektek ezek közül mi a személyes kedvencetek?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)