Hirdetés

A Superman filmben Kal-El kutyája is szerepelni fog, meg is mutatta a rendező

|

James Gunn posztolt egy képet, és elárulta, hogy miért is rakta bele Kryptót az új Superman filmbe.

Hirdetés

Új lendületet vesz majd jövő nyáron a DC filmes univerzuma, amikor a Henry Cavillt váltó David Corenswet főszereplésével bemutatkozik a következő Superman film a mozikban. James Gunn felügyelete alatt lassan végre összeáll az új világ, aminek Krypto, a szuperkutya is része lesz.

A Superman otthonából érkezett négylábú már többször szerepelt animációs filmekben, de élőszereplős adaptációban eddig nem kapott helyet. James Gunn új filmje lesz Krypto első nagy bemutatkozója.

Hirdetés

A rendező megosztott Twitteren egy nagyon szép képet a két főszereplőről. A Superman oldalán ücsörgő Krypto azonban nem csak a képregényhűség kedvéért került a filmbe:

"Az inspirációt a mi kutyusunk, Ozu adta, akit röviddel azután adoptáltunk, hogy elkezdtem dolgozni a Superman forgatókönyvén. Ozut 60 másik kutyával tartották együtt egy hátsó udvarban, és addig nem is igen találkozott emberekkel, finoman szólva problémás volt. Ahogy bejött, azonnal tönkretette az otthonunkat, a cipőinket, a bútorainkat...még a laptopomat is megette. Sokáig tartott egyáltalán addig eljutni, hogy hozzáérhessünk. Az járt a fejemben akkor, hogy milyen nehéz lenne az élet, ha Ozunak még szuperképességei is lennének."

A középső fotón azért látszik, hogy Ozu mostanra beilleszkedett, és neki köszönhetően hamarosan megismerkedhetünk majd a kriptoni szuperkutyával is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)