Hirdetés

A Star Wars: Skeleton Crew LEGO-készlete leplezte le Jude Law karakterét

|

A LEGO-szettnek hála már tudjuk, hogyan hívják a főbb karaktereket.

Hirdetés

Jelenleg még a Star Wars: Az akolitus fut a Disney+-on, de 2024-ben még biztosan kapni fogunk egy másik Csillagok háborúja tévésorozatot is. Ez pedig nem más lesz, mint a Jude Law főszereplésével készült Star Wars: Skeleton Crew. Magáról a sztoriról egyelőre még elég keveset lehet tudni, de az bizonyos, hogy időben A Jedi visszatér után járunk, nagyjából A Mandalóri, a Boba Fett könyve és az Ahsoka sorozatokkal párhuzamosan futhat a cselekmény. 

A koncepció elvileg egy Star Wars-beli Kincsvadászok vagy Stranger Things megalkotása volt, ugyanis a fókuszban kisgyerekek lesznek, meg persze Jude Law karaktere. Nos, most róluk tudtunk meg idő előtt pár infót.

Hirdetés

A The Onyx Cinder nevű Star Wars LEGO szettről ugyanis kikerült Twitterre/X-re egy azóta törölt kép, ennek hála pedig megismerhettük a karakterek neveit. Jude Law figuráját Jodnak hívják, a LEGO bábuja egy sálat és egy sugárvetőt kapott - nem fénykardot, de persze ez nem zárja ki teljesen, hogy igazából egy jediről van szó. A sorozat további főszereplői, vagyis a négy gyermek nevei pedig a következők: Wim, Fern, K8, és Neel.

Nagy az esély rá, hogy a The Onyx Cinder pedig nem másra, mint Jude Law (vagyis Jod) hajójának a neve. Maga a szett 1325 darabból áll, és 130 dolláros áron jelenik meg augusztus elsején a Falconbricks információi szerint - ha ez tényleg így van, akkor jóval a premier előtt megkapjuk a készletet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)