Hirdetés

A Star Wars: Az akolitus alkotója megerősítette, kit láttunk az évadzáróban

|

Most már nem is kérdés, kire fog fókuszálni a Star Wars: Az akolitus esetleges második szezonja.

Hirdetés

Nemrég egy külön cikkben foglalkoztunk azzal a két cameóval, amelyek a Star Wars: Az akolitus utolsó részében várták a rajongókat - ezek kapcsán értelemszerűen most is spoileresen fogunk fogalmazni. Az évadzáróban tehát felbukkant Yoda (tarkója), illetve egy titokzatos alak, aki kapcsán szinte mindenki arra tippelt, hogy az illető nem más, Darth Plagueis, a későbbi Darth Sidious (és benne van a pakliban, hogy Qimir egykori) mestere.

Nos, Az akolitus showrunnere, a széria alkotója, Leslye Headland megerősítette, hogy valóban Darth Plagueis kukucskált ki az évadzáróban abból a sötét barlangból.

Hirdetés

Darth Plagueisről anno még Palpatine mesélt Anakinnal A Sith-ek bosszújában, de később megjelent a sith nagyúrról egy regény is. James Luceno könyve részletesen bemutatta Plagueis hátterét, de ez a kötet már nem a hivatalos kánon része, csupán a Legendák közé sorolható - így viszonylag szabad keze van a sorozat alkotóinak. 

Headland most így fogalmazott arra a kérdésre, hogy tényleg Darth Plagueist, a bölcset láthattuk-e a sorozat utolsó részében, egészen pontosan a következő kérdést kapta: készen állunk arra, hogy beszéljünk Darth Plagueis tragédiájáról?

"Igen. Nagyon büszke vagyok a karaktertervezésre. Hosszú időbe telt. Ahogy a múltkor is mondtuk, nyilvánvalóan egy muunt alkottunk meg; a kezük más, így először a kéz megmutatása egy jó útnak tűnt. De a Bíborhegy -referenciát is figyelembe véve: nem szabad, hogy úgy érezzük, hogy ez egy erőfitogtatás, inkább hátborzongatónak kell lennie. Azt hiszem, ezt sikerült elérnünk. Fontosnak tartottam, hogy a barlangban legyen, mert a hívás a házon belülről jön. Már ott van a közelben, nagyon tolakodó módon. Szóval, ez volt a gondolat. De igen, Plagueis, bébi!"

Ha a Lucasfilm tényleg megrendeli Az akolitus második évadát, akkor teljesen bizonyos, hogy Plagueisből is sokkal többet látunk majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)