Hirdetés

A Star Wars: Andor 2. évadában két régi kedvenc is visszatér a Zsivány Egyesből

|

Izgalmas hírek érkeztek a Star Wars: Andor folytatása kapcsán.

Hirdetés

Nem csak a Skeleton Crew első előzetesének örülhettek ma a Star Wars-rajongók, a D23 Expón ugyanis kiderült az is, hogy az Andor második évadában visszatér két olyan karakter, akiket anno a 2016-os Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet mozifilmben ismerhettünk meg: Ben Mendelsohn Krennic szerepében újrázik, nagyon úgy fest továbbá, hogy a folytatásban felbukkan majd a droid, K2SO is, akit az említett filmben Alan Tudyk szólaltatott meg.

A második évadban persze továbbra is a Diego Luna által alakított Cassian Andor lesz a főszereplő, a sztori pedig azt szövi tovább, hogyan lett ebből a figurából a Lázadók Szövetségének egyik legfontosabb alakja.

Hirdetés

Bár a folytatás pontos cselekményét nem ismerjük, az teljesen világos, hová fut majd ki a történet, hiszen az új évad végén el kell jutnunk a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet cselekményének elejéig. 

Ha még nem láttátok volna, az Andor első évadáról készült kritikánkat alább tudjátok megnézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)