Hirdetés

A Sony nagyon magabiztosnak tűnik, már ki is hirdették a Street Fighter adaptáció premierdátumát

|

A stúdió döntéshozói vagy nem ismernek lehetetlen, vagy egy kicsit túl lelkesek a projekt kapcsán.

Hirdetés

Tudjuk egy ideje, hogy a Sony és a Capcom nagyon szeretnének becsatlakozni a videojátékos adaptációk új hullámába. Ezzel a világon semmi gond nincs, de a Street Fighter projekt eddig nem halad túl fényesen. Viszonylag ritkán hallunk a filmről, és akkor is általában rossz hírek jönnek: legutóbb például kiderült, hogy nincs már rendezője a produkciónak. Egy ennyire komoly veszteség után bizonytalanságra számítana az ember, de ehelyett a Sony egy konkrét premierdátumot hirdetett ki.

A Sony Pictures az IGN.com-nak erősítette meg, hogy igen, a Street Fighter film továbbra is úton van, és 2026. március 20-án be is fogják mutatni azt. Több információt nem közöltek a magazinnal, de ez így is meglepő volt.

Hirdetés

A Street Fighter franchise most egyébként is virágkorát éli. A fő széria hatodik felvonása egy példátlanul megtömött verekedős játékcsomag, ami elhozott mindent, amit a műfaj rajongói csak kérhettek volna. A megjelenés óta érkezett karakterek és frissítések ráadásul tovább bővítették a harcosok felhozatalát, a játékopciókat és még a sztorimódot is.

Az árkádtermek kora óta nem volt ekkora lelkesedés a Street Fighter körül, így érthető, hogy a Capcom meglovagolná ezt filmes fronton is. A kérdés itt már csak az, hogy lesz-e ebből az adaptációból végül bármi. Láttunk mi már nagy ígéreteket csúnyán kipukkadni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)