Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 3 előzetesében Shadow fél kézzel lenyomja az egész bandát

|

Sonic, Tails és Knuckles kétségbeesésükben Dr. Robotnik segítségét kérik, hogy megfékezzék a világot fenyegető földönkívülit.

Hirdetés

Kifizetődőnek bizonyult a Paramount és a Sega évekkel ezelőtt köttetett megállapodása, a 2020-ban bemutatott részben élőszereplős, részben CGI Sonic, a sündisznó ugyanis elég jól szerepelt a jegypénztáraknál ahhoz, hogy előbb egy folytatást, majd egy sorozatként testet öltött spin-offot is kapjon. Az univerzumépítés pedig azóta is töretlenül folytatódik, még az év vége előtt berongyol a mozikba a harmadik felvonás.

Az új kalandban Sonic egyik fajtársa, a Dr. Robotnik apja által mesterséges úton létrehozott Shadow áll az események központjában, akinek a villámgyors kék sündisznóval ellentétben egész életében csak fájdalomban volt része, ennélfogva nem is annyira barátságos a természete.

Hirdetés

Amikor a Keanu Reeves hangján megszólaló Shadow kiszabadul fogságából, a kormány Sonic (Ben Schwartz), Tails (Colleen O'Shaughnessey) és Knuckles (Idris Elba) segítségét kéri, de a trió csúnyán alábecsüli ellenfelét, aki egy szempillantás alatt feltörli velük a padlót. Más választásuk (vagy jobb ötletük) nem lévén, Dr. Robotnikhoz (Jim Carrey) fordulnak, e döntés következményeivel pedig december második felében szembesülünk majd. Az amerikai premiert december 20-ára tűzték ki.

A harmadik Sonic-filmből természetesen nem hiányzik majd Sonic fogadott családja sem, de az előzetesből nem derül ki egyértelműen, hogy megint csak olyan kevés szerep jut majd James Marsdenéknek, mint legutóbb, vagy az arányok esetleg közelebb állnak az első részhez.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)