Hirdetés

A Simpson család megjósolta Kamala Harris elnökjelöltségét a sorozat írója szerint

|

Már megint a jövőbe láttak a népszerű animációs sorozat alkotói? Úgy tűnik, hogy igen, legalábbis részben.

Hirdetés

Vagy hihetetlenül szerencsések A Simpson család alkotói, vagy titokban feltalálták az időgépet, ugyanis az elmúlt 35 évben számos poénnak szánt jóslatuk beteljesedett, és nem úgy, mint a Cypress Hill közös fellépése a Londoni Szimfonikus Zenekarral, amit szándékosan váltottak valóra. Előre látták az előadása közben drótkötélen lengedező Lady Gagát és az amerikai curlingcsapat olimpiai diadalát, de ugyanígy megjövendölték, hogy a Disney bekebelezi a Foxot, illetve tragédiába torkollik Siegfried és Roy tigrises műsorszáma.

A Simpson-próféciák leghíresebbike viszont nem más, mint Donald Trump elnöksége, amit már 2000-ben elsütöttek poénként a Bart to the Future című epizódban 16 évvel azelőtt, hogy a milliárdos üzletember és showman jelöltette volna magát. Most pedig úgy fest, hogy az említett rész egy másik fordulatot is előrevetített az amerikai politika életében, nevezetesen Kamala Harris elnökjelöltségét.

Hirdetés

Erre Al Jean, a sorozat egyik írója hívta fel a figyelmet az X-en, afelett érzett büszkeségét kifejezve, hogy lám-lám, már megint telibe trafáltak valamit.

"Büszke vagyok rá, hogy részem lehetett ebben a jóslatban"

- írta Al Jen egy képpár fölé, amelyeken az Ovális Irodában a Trumpot váltó Lisa Simpson látható a demokraták várható elnökjelöltje, Kamala Harris mellett. A sorozat egyik, az epizód kedvéért felnőtté varázsolt főszereplője és a jelenlegi alelnök egymáséra kísértetiesen hasonlító szettet (kosztümöt és nyakláncot) visel.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)