Hirdetés

A Rambo: Első vért idézi a Netlix zúzós akciófilmje - befutott a Rebel Ridge előzetese

|

Azokat is megértjük, akik fekete Jack Reacherként hivatkoznak a korrupt rendőrök hátsóját szétrúgó egykori tengerészgyalogosra.

Hirdetés

Eredetileg a legutóbbi Star Wars trilógia egyik főszereplője, John Boyega bújt volna a zsaruk által ok nélkül vegzált veterán, a Terry Richmond bőrébe, ám a koronavírus-járvány miatt csúszott a forgatás, így Aaron Pierre (Idő) vette át a helyét Jeremy Saulnier, a Gyilkos mulatság, A múlt hamvai és a Zöld szoba rendezőjének legújabb filmjében. A Rebel Ridge központi alakja egy volt tengerészgyalogos, aki le szeretné tenni az óvadékot, hogy az unokafivére szabadlábon védekezhessen, ám két kisvárosi rendőr elgázolja, majd ki is rabolja a gyanútlanul bicikliző férfit.

Amikor Richmond feljelentést kíván tenni, akkor szembesül vele, hogy a korrupció egészen a helyi rendőrfőnökig (Don Johnson) elér, ha pedig jogi úton szeretné visszakapni a lefoglalt pénzét, azaz minden megtakarítását, akkor elhúzódó bírósági eljárásra és megfizethetetlenül magas perköltségre számíthat.

Hirdetés

Richmond nyilván nem hagyja annyiban a dolgot, a zsaruk pedig azt követően is folytatják az izmozást, hogy világossá vált számukra, kivel is húztak ujjat, magyarán elkerülhetetlenné válik a nyílt konfrontáció.

A Netflixre szeptember 6-án érkező akciófilm sok tekintetben Ted Kotcheff 1982-es klasszikusára, a Sylvester Stallone főszereplésével forgatott Rambo: Első vérre emlékeztet, amelyben szintén egy veterán válik kisvárosi zsaruk célpontjává, akik hirtelen már nem is érzik olyan keménynek magukat, amikor áldozatuk visszaüt és visszalő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)