Hirdetés

A pokolba nyit ablakot a The Office ausztrál remake-jének előzetese

|

Egy hónap múlva láthatjuk, milyen a The Office, ha egy nehéz természetű női főnökkel és ausztrál humorral csinálják meg újra.

Hirdetés

Nehezebben született meg ez a hír, mint a legtöbb másik, ugyanis leblokkolta némileg az agyamat, hogy bevillant az Egy rém rendes család Budapesten, ami ugye egy az egyben Al Bundyék kalandjainak erőltetett, némileg magyarosított újraalkotása volt, sokkal jobb sorsra érdemes színészekkel a főszerepben. Egyetlen évadot élt meg, de már az első részek után is látszott, hogy bukás lesz.

A világ túlélte (igaz, utána egy évvel jött a gazdasági válság, de azért ezt nem írnám a készítők számlájára), és valószínűleg túl fogja az Amazon Prime Video kínálatában október 18-án debütáló The Office-t is. Miután Ricky Gervais brit eredetijének alapjaira egy jóval sikeresebb, az Amazon toplistáján máig fel-felbukkanó amerikai változatot húztak fel Steve Carrell-lel a főszerepben, most ausztrál alkotók próbálkoznak a koncepcióval.

Hirdetés

Ugyanúgy egy iroda életébe láthatunk bele, ám ezt egy női főnök, Hannah Howard (Felicity Ward) vezeti. A Finley Craddick vállalat dolgozói a Covid19-járvány után kénytelenek visszatérni az irodába, Hannah pedig próbálja a csapatot újra összekovácsolni. Lesz a szériának saját Dwightja, Pamje és Jimje, még talán Creedje és Angelája is, de eredeti ötletekkel is igyekeznek feldobni.

Valami ilyesmire számíthatunk:

Adtok neki egy esélyt?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)