Hirdetés

A Nine Inch Nailsnek köszönhetjük majd a Tron: Ares zenéjét

|

A trailert mi még nem láthattuk, de a D23 Expo közönsége megnézhette.

Hirdetés

A főszereplők, vagyis Jared Leto, Evan Peters, Greta Lee és Jeff Bridges helyi idő szerint péntek éjjel bemutatták a Tron: Ares első kedvcsinálóját a D23 Expón. Itt a felvételek után leleplezték a film hivatalos logóját, és kiderült az is, hogy a filmzenéért a Nine Inch Nails felelős.

Jared Leto alakítja majd a címszereplőt, hiszen Ares nem más, mint  a digitális univerzum egyik programja, akinek az a feladata, hogy belépjen a való világba. Greta Lee karaktere nem más, mint Eve Kim, egy briliáns programozó, aki mindebben Ares segítségére lesz. Evan Peters karakteréről annyit tudni, hogy Julian Dillingernek hívják, viszont beszédes, hogy vezetékneve megegyezik az 1982-ben bemutatott első Tron-film főgonoszáéval.

Hirdetés

Az expón levetített előzetes elején Dillinger egy előadást tart, mely során elmondja, az emberek az idők kezdete óta a csillagokat kémlelték, és azon tűnődtek, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben. Az emberiség azonban rossz irányba nézett, mert az intelligens élet létezik, csak épp nem odakint, hanem itt - utalva a mesterséges intelligenciára és a programok saját univerzumára, amit a korábbi filmekben ugyebár már közelebbről is megismerhettünk. Dillinger pedig úgy zárja mondandóját, hogy ebbe a világba nem mi megyünk majd át, hanem az ottaniak jönnek el hozzánk.

A következő jelenetben egyből a mi világunkban láthatjuk Arest, szóval tényleg sikerül neki az átjutás. Majd jön egy gyors felvétel egy kettévágott autóról, és végül a mezítlábas, fehér köpenyes Jeff Bridges a következőket mondja:

"Üdvözlet, program".

Jeff Bridges már az első, 1982-es Tron-filmben is szerepelt, ő alakította a főhőst, egy Kevin Flynn nevű  videojáték-fejlesztőt. A második részből, vagyis a 2010-es Tron: Örökségből sem maradt ki.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)