Hirdetés

A Netflix zöld utat adott a Szellemirtók animációs sorozatnak

|

2022-ben hallottunk először a Sony Pictures Animation projektjéről.

Hirdetés

A Sony elnöke, Tom Rothman 2022-ben azt nyilatkozta, úgy érzik, a 2021-ben bemutatott Szellemirtók: Az örökség megmentette a franchise-t, amely nemcsak azt eredményezte, hogy a vállalat rábólintott a folytatásra (az idén mozikba került Szellemirtók: A borzongás birodalmára, ami már nem teljesített túl jól), hanem azt is, hogy a Sony Pictures Animation Jason Reitmannal és Gil Kenennel közösen készít egy animációs szériát a Netflixre

Úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltatót nem ijesztette el A borzongás birodalmának vegyes fogadtatása, ugyanis a Variety megbízható forrásokra hivatkozva azt jelentette, hogy a Netflix zöld utat adott a Szellemirtók animációs szériának, és kiderült az is, hogy ki írja a projektet. 

Hirdetés

A Variety úgy tudja, hogy Elliott Kalan amerikai humorista csatlakozott az alkotókhoz íróként és producerként, aki olyan műsorokon dolgozott korábban, mint a The Daily Show with John Stewart és a Mystery Science Theater 3000, de írt X-Men és Pókember képregényeket is. Az egyelőre nem derült ki, hogy miről fog szólni az animációs sorozat, de a lap forrásai azt elárulták, hogy 3D animációra számíthatnak a rajongók, hangvétele pedig a legutóbbi Szellemirtók-filmekére fog hajazni. A vezető producerek továbbra is Jason Reitman és Gil Kenan Ghost Corps. Inc. részéről, akik az említett produkciók, vagyis a Szellemirtók: Az örökség és A borzongás birodalma alkotói. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Egyébként nem ez lesz az első Szellemirtók animációs sorozat, korábban kettő is készült: Az igazi szellemirtók 1986. és 1991.  között futott, összesen hét évadot és 140 epizódot ért meg, míg A szellemirtók újabb kalandjai 1997-ben csupán egyetlen szezont kapott, de az 40 részből állt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)