Hirdetés

A Netflix elkaszálta a klasszikus sorozat folytatását

|

Mindössze két évad után a törlés mellett döntött a Netflix.

Hirdetés

Az Azok a 90-es évek show (That '90s Show) című sorozat, amely a népszerű Azok a 70-es évek show (That '70s Show) folytatása, két évad után törölve lett a Netflixen - jelentette be Kurtwood Smith Instagramon. Smith, aki Red Forman karakterét alakítja, elmondta, hogy bár sokan várták a harmadik évadot, a Netflix úgy döntött, nem folytatják a sorozatot.

Smith megköszönte a rajongóknak a támogatást és a sorozat iránti szeretetet. Hozzátette, hogy a sorozatnak "rengeteg szíve" volt, fantasztikus színészekkel, írókkal, rendezőkkel és a stáb tagjaival, akikkel öröm volt együtt dolgozni.

Hirdetés

A színész elmondta, hogy bár a Netflix nem folytatja, a csapat megpróbálja eladni a sorozatot más platformoknak, remélve, hogy "jó nagyszülőkként" sikerül Leia Forman karakterét és barátait "érettségiztetni."

Az Azok a 90-es évek show az Azok a 70-es évek show sztárjainak, például Debra Jo Rupp, Laura Prepon, Topher Grace, Ashton Kutcher, Wilmer Valderrama és Mila Kunis visszatérésével újra életre keltette a Forman családot és barátaikat. A sorozat Leia Formanról, Eric és Donna lányáról szól, aki a nyarat nagyszüleinél tölti. Az első évad 2023-ban debütált, míg a második szezon 2024 augusztusában zárult le.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)