Hirdetés

A nemzetközi sajtó cseppet sincs elájulva a Deadpool & Rozsomáktól

|

Elég vegyes kritikákat kapott a Deadpool & Rozsomák.

Hirdetés

Ma hajnalban hivatalosan is lejárt az embargó, így mi is meg tudtuk mutatni nektek saját kritikánkat a Deadpool & Rozsomákról. Ugyanígy tettek világszerte az újságírók, melynek következtében megszületettek a különböző pontozós oldalakon is az átlagok, és messze nem olyan rózsás a helyzet, mint amire számítani lehetett.

Nem titok, hogy az egyszerű sztori, illetve a Marvel-szinten is gyenge főgonosz ellenére mi nagyon szerettük a filmet, és azt is abszolút pozitívumként könyveltük el, ami másik számára épp hatalmas mínusz pont volt, vagy hogy ez a mozi egy önálló kaland, és nem egy vagy több más MCU-s alkotás felvezetése, vagy épp a sokadik Bosszúállók csapatfilm kinyújtott előzetese. Igen, nem a Deadpool & Rozsomák görgeti előre az MCU nagy narratíváját, de ez nem feltétlenül gond, sőt akár áldás is lehet - legalábbis szerintünk.

Hirdetés

Mindenesetre a külföldi kollégák elég jelentős része nem így gondolta. A Metacritic oldalán jelenleg 45 kritikát átlagolva 54 ponton áll a Deadpool & Rozsomák, vagyis simán verte a filmet például a Twisters - Végzetes vihar is. Összehasonlításképp a Metacriticen jelenleg az idei felhozatalból a Bad Boys - Mindent vagy többet áll még például ugyanígy 54 ponton.

Rotten Tomatoes számítása szerint 81%-ot ért el a Deadpool & Rozsomák, de nem szabad elfelejteni, hogy ez nem a kritikai pontok átlaga, hanem annak százalékos mutatója, hogy mennyi pozitív (60%-os, vagy afeletti) kritika született a filmről.

Mi mindenesetre a következőket tudjuk elmondani a filmről (szigorúan teljesen spoilermentesen):

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)