Hirdetés

A Marveltől kirúgott Jonathan Majors könnyek között vette át a kitartásáért járó díját

|

Az egykori Kangot az Impact Awards díjátadón jutalmazták a színész kitartását egy külön elismeréssel.

Hirdetés

Jonathan Majors előtt hatalmas jövő állt a filmszakmában, hiszen a remekül sikerült Lovecraft Country tévésorozat után nem csak a Creed III.-ban láthattuk őt, hanem a Loki szériában, illetve a A Hangya és a Darázs: Kvantumánia mozifilmben a Marvel filmes univerzumában is kiemelt fontosságú szerephez jutott, ő alakította az új főgonoszt, Kangot, illetve az ő összes variánsát. Aztán az élet közbeszólt. 

Majorst volt barátnője, Grace Jabbari bántalmazásával gyanúsítottak, tavaly decemberben pedig meg is született az ítélet: bűnösnek találták a színészt. A Disney és a Marvel egészen eddig várt, az általános hollywoodi gyakorlattal ellentétben most nem adta ki valakinek az útját úgymond bemondásra, már a vád elhangzásának pillanatában, hanem megvárták a bírósági döntést. Az ítélet megszületésekor viszont azonnal kirúgták Jonathan Majorst. Később szó esett arról, hogy Kang teljesen kikerülhet az MCU-ból, majd arról lehetett hallani, hogy a stúdió nem mondott le teljesen a karakterről. Nem tudjuk, egy esetleges újracastingolás után Kang visszatérhet-e, mindenesetre közben Majors élete is zajlik tovább.

Hirdetés

Most például az Impact Awards díjátadón vehette át a Perseverance Award díjat, vagyis a kitartásért járó elismerést. A kétrendbeli testi sértés és zaklatás vétségében bűnösnek talált színész könnyeivel küszködve mondta a következőket az átvétel során:

"Tökéletlen vagyok. Vannak hiányosságaim - elismerem őket. Mit jelent a kitartás? A kitartás azt jelenti, hogy a nehézségek vagy késedelem ellenére kitartóan teszünk valamit. És az Isten, akit szolgálok, olyan helyzetbe hozott, ahol többször kellett megtestesítenem ezt a szót, mint szerettem vagy akartam volna. Olyan világban élünk, ahol a férfiakat, különösen a fekete férfiakat, szuperhősöknek vagy szupergonoszoknak állítják be. De rájöttem, hogy én személy szerint nem vagyok ilyen. ... Én csak az a fickó vagyok, akinek a hite próbára lett téve. Ez a tanúságtétel megerősítette."

A közönség állva tapsolt, mikor a színész fellépett a színpadra. Magát a díjat azok a személyek kapják meg minden évben, akik úgy tudnak másokat inspirálni, hogy közben ők maguk is hatalmas kihívásokkal küzdenek meg. Majors így folytatta:

"Lesznek olyan pillanatok az életedben, amikor a dolgok elsötétülnek, és úgy értem, nagyon elsötétülnek. ... Én magam is láttam ezt a sötétséget. Ültem a koromsötétben, és azt tanultam, hogy amikor megpillantod a fényt, akkor olyan gyorsan és olyan erősen futsz felé, ahogy csak tudsz. És soha többé nem veszem természetesnek ezt a fényt."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Majorsnek az ítélet szerint részt kell vennie egy 52 hetes, családi erőszakot megelőző "beavatkozási programon", és a történtek óta már kapott egy újabb főszerepet a Martin Villeneuve rendező által készített bosszú-thrillerben, a Mercilessben.

Beszédében Majors köszönetet mondott azoknak, akik végig támogatták őt, például Will Smithnek, Tyler Perrynek, David Oyelowónak és Whoopi Goldbergnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)