Hirdetés

A Marvel kukázhatja két, már bejelentett projektjét

|

Don Cheadle sem nyilatkozott túl biztatóan az egyikkel kapcsolatban.

Hirdetés

A Marvel Studios idén mindent egy lapra tett fel, a Deadpool & Rozsomák pedig aduásznak bizonyult, már több mint 1,2 milliárd dollárt szedett össze globálisan. 2025-re azonban több újdonsággal is készül a vállalat, hiszen februárban jön a negyedik Amerika Kapitány film, amit májusban egy újabb csapatfilm, a Thunderbolts követ, majd az új Fantasztikus Négyes kerül sorra. 

Van azonban egy projekt, amit bár 2025-re datáltak, a gyakorlatban még el sem kezdték forgatni, szóval meglepő lenne, ha abból a premierből lenne valami: a Mahershala Ali nevével fémjelzett Penge rebootra gondolunk, ami számos áttervezésen ment keresztül, az alkotók pedig egymásnak adták a kilincset, legyen az a forgatókönyvíró vagy éppen a rendező. És nem ez a Marvel Studios egyetlen bizonytalan projektje, ugyanis az Armor Warsról se hallottunk már jó ideje, amely Don Cheadle vezetésével az eredeti tervek szerint a Disney+ felhozatalát színesítette volna, aztán 2022 októberében a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy mozifilmet gyúrhatnak belőle

Hirdetés

Most egyikkel kapcsolatban sem érkezett biztató hír. Egyrészt Don Cheadle a Today vendége volt, ahol megkérdezték tőle, hogy mit tud az Armor Warsról, mire a színész kérdéssel felelt: 

"Mi az az Armor Wars?"

Cheadle nyilván viccelődve tette ezt, és később hozzátette, hogy ha elmondaná, akkor meg kellene ölnie a műsorvezetőket, azt pedig nem akarja, mivel most találkoztak először. Konkrét választ viszont nem sikerült kicsikarni belőle, a szituáció pedig egészen más színezetet kap, ha hozzátesszük, hogy a megbízhatónak tartott szivárogtató, Daniel Richtman milyen értesüléseket szerzett róluk.

A The Direct által közölt füles szerint legalább öt élőszereplős sorozat áll jelenleg fejlesztés alatt a Marvelnél, az Armor Wars és a Penge sorsával kapcsolatban pedig a következő hónapokban hoznak végső döntést, de esélyes, hogy mindkettőt kukázhatják. Mindez nem lenne meglepő azután, hogy egyik projektről sem jöttek pozitív hírek az elmúlt években, és a Marvel Studios sem igazán kommunikál róluk, elvégre se a San Diegó-i Comic Conon, se a D23-on nem kerültek szóba. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)